00
Jam
00
Minit
00
Saat

Masa berdetik, CEPAT sebelum terlepas peluang menjadi ejen kami!

PERHATIAN!

Jom Bina Pendapatan Sampingan Sehingga Lima Angka Dengan Menjadi Ejen Farm Fresh

#teammiszoven

Lembah Klang
Kota Bharu, Kelantan

ALERT! Kami buka peluang kepada 50 orang terawal yang bertuah untuk menjadi ejen Farm Fresh dibawah Team Miszoven. Peluang ini dibuka hanya untuk 3 HARI SAHAJA, selepas itu, offer ini akan ditutup serta-merta supaya kami boleh fokus kepada persediaan jualan pada bulan RAMADHAN, yang dijangka meletup-letup seperti tahun sebelum ini.

Banyak Bisnes yang ‘TERKUBUR’ akibat Krisis Ekonomi yang Melanda Dunia baru-baru ini. Persoalannya, Bagaimana Nasib Ekonomi Anda?

Jangan Risau! #TEAM MISZOVEN® akan berikan penyelesaian masalah anda

KAMI MENCARI:
Pekedai Runcit  & Peniaga Pasar Malam / Pasar Ramadhan / Pasar Tani

Tiba masanya anda kena UBAH HIDUP anda & beri PELUANG kepada diri sendiri untuk BEBAS KEWANGAN & BEBAS MASA!!!

WARNING! Anda DILARANG join Ejen Farm Fresh Team Miszoven®, jika anda takut-takut, tak mahu berubah, tak boleh berikan apa-apa komitmen untuk UBAH NASIB EKONOMI anda pada tahun 2021 ini!

SIAPA Miszoven®?

Pemilik Brand Miszoven® adalah A&Y Food Industries Sdn Bhd. Sudah jatuh bangun dalam bisnes Food & Beverages hampir 10 tahun. Fokus utama beralih ke Miszoven Mart (mart atas talian) sejak PKP dilaksanakan. Antara jenama produk utama dibawah Miszoven Mart adalah Farm Fresh, Korean Bun by Miszoven®, other Cakes and Breads by Miszoven, Nilofa, Sambal Garing Che Nor, Mamasab, Blicious Premium Coookies, Extra Joss (dari Indonesia), Air Kelapa Pandan Hydrococo (dari Indonesia), Sambal Wahyu (dari Singapore), OKF (dari Korea) dan Samyang (dari Korea).

Platform pilihan utama Miszoven Mart, adalah melalui Ejen, Dropship, Foodpanda Mart, Grab Mart, Shopee dan Lazada.
Team Miszoven® menjadi Top 10 Home Dealer jenama Farm Fresh dengan jualan average RM60,000-RM80,000 sebulan di bawah Stokis Team Bapaksusu, Stokis No.1 Malaysia.

Baru bermula tahun lepas, tetapi sudah mempunyai hampir 50 ejen #teammiszoven. Dengan berbekalkan pengalaman berbisnes sebelum ini, Team Miszoven® berjaya membimbing ejen-ejennya meraih pendapatan sehingga ke-5 angka sebulan.

Ingin menjadi sebahagian “Keluarga Besar” kami Team Miszoven®? Jom ikuti “Apa Kata Ejen Kami”….
Anda berpeluang menjual bukan sahaja produk Farm Fresh tetapi kesemua produk dibawah Miszoven Mart.
Pilihan di Tangan Anda; Dropship atau Ejen!!…

Top Performance Agent

Sila tonton video EJEN TEAM MISZOVEN® Seorang suri rumah yang berjaya meraih 5 angka sehingga bergelar “MAK SUSU”

“Pencapaian terbaik dalam team Miszoven® ni jualan highest saya Sebelas Ribu lebih and tak pernah terfikir pun dapat sebanyak itu. Saya bercuti dengan cost RM 3K untuk pusing dalam negeri Malaysia ni itu semua kira hasil titik peluh sendiri bila rasa guna duit sendiri tu rasa macam PUAS”

Adakah anda terinspirasi dengan video tadi? Sila tonton video seterusnya…

“Saya tak terfikir pun untuk nak jadi ejen Farm Fresh and then on September saya telah diberhentikan kerja. Bulan November saya tengok sales saya total RM11,000 saya tak sangka saya boleh dapat sebanyak tu sebagai ejen Farm Fresh selepas tu saya cubalah buka bonet dengan barang-barang Farm Fresh tak banyak pun dalam lima karton masa tu dalam masa dua hari lima karton habis and then saya cuba tambah saya punya product Farm Fresh so sampai sekarang dah sampai 30 karton sekali jual.”

SILA Tonton Video Sehingga Ke Minit Akhir Supaya Anda Tak Miss Info Penting yang Dikongsikan. Jika video pendek berdurasi hanya 15minit pun anda tak dapat habiskan, bagaimana anda nak mengubah hidup anda?

“Saya adalah sorang doctor sebelum saya belajar dan kerja di UK selama 8 tahun dan awal tahun lepas saya balik ke Malaysia. Pertamanya adalah pengguna Farm Fresh Saya memang suka susu jenama Farm Fresh ni sebab bagi saya dia memang lagi sedap daripada susu jenama-jenama lain. Kami pernah beberapa hari sales lebih daripada Seribu Ringgit sehari”

“ Saya mula contact team Miszoven® sebab team Miszoven® adalah kenalan kepada ayah mertua saya jadi mula lah tanya soalan macam mana nak jadi ejen lepas tu saya pun ada jugak sebenarnya tanya-tanya ejen-ejen home dealer yang lain dan saya rasa Inshaa Allah team Miszoven lah yang terbaik itulah yang saya approach.

Apa perasaan anda selepas menonton video tadi?

Tiba masanya anda kena UBAH HIDUP anda & beri PELUANG kepada diri sendiri untuk BEBAS KEWANGAN & BEBAS MASA!!!

Reward Top Performer

Kenapa Senangnya Jual Susu FARM FRESH?

FARM FRESH baru baru ini telah memenangi INCLUSIVE ASEAN BUSINESS AWARD. AWARD ini dianugerahkan kepada syarikat-syarikat yang berkongsi peluang pekerjaan dan perniagaan bagi meningkatkan taraf kehidupan masyarakat ASEAN. Program pembangunan usahawan Home Dealer Farm Fresh telah menjangkau ke Singapura dan Brunei; dan tidak lama lagi ke Indonesia yang kini memberi peluang kepada lebih dari 2100 individu.

FARM FRESH telah menaja Program GEGAR VAGANZA
FARM FRESH telah menaja Program BIG STAGE
FARM FRESH telah menaja Program IMMORTAL SONGS

Kenapa BEST nya jadi EJEN FARM FRESH TEAM MISZOVEN®?

Segala bahan termasuk gambar, video berserta copywriting telah tersedia.

Support group bersama team HQ di Whatsapp/ Telegram/ Facebook

Dibimbing secara EXCLUSIVE/VIRTUAL oleh Team Miszoven® dengan ilmu lebih ADVANCE dan TERKINI

Marketing tools yang kawkaw dijalankan oleh HQ FARM FRESH seperti RADIO, Majalah, Surat Khabar, TV

Training secaraa ONLINE & OFFLINE DISEDIAKAN

Reward disediakan oleh Team Miszoven®

Kekal layu & sayu! Atau terus laju & maju!

Tentukan Nasib Ekonomi Anda pada Tahun 2021 ini dengan Bertindak SEKARANG! Klik butang/button di bawah untuk berurusan dengan wakil kami.

00
Jam
00
Minit
00
Saat

Masa berdetik, CEPAT sebelum terlepas peluang menjadi ejen kami!

×
New Purchase
× How can I help you?